Eladó 2 szobás lakás a Center közelében!

846 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2 szobás lakás a Center közelében!

Eladó Békéscsabán a Csaba Center közelében az egyik legkedveltebb lakótelepi részen egy felújított 2 szobás, panel lakás. Az ingatlant 2016 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a nyílászárók is részben cserélve lettek új műanyag, hőszigetelt nyílászárókra. A lakás elosztása hibátlan, mivel az összes helysége a közlekedőről külön-külön megközelíthető. A lakás felújítása során az elektromos hálózat is cserélve lett és a szobákban dekoratív álmennyezetbe rejtett világítások lettek kialakítva. Az ingatlanhoz tartozik egy viszonylag nagy 3 m2-es erkély is. A lépcsőház tetőszerkezetének felújítása, szigetelése a közelmúltban megtörtént. A lakáshoz tartozik egy közös tároló helység is, ahol kényelmesen el lehet helyezni a kerékpárokat, vagy babakocsit. Igény esetén lehetősség van a lépcsőház melletti garázssoron egy szép garázs bérlésére is, mindössze havi 12.500 Ft-ért.

A lakás közös költsége: 3.000 Ft., amely tartalmazza a lépcsőház karbantartást, takarítás és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, dohánybolt és egy játszótér is, de ha ez nem elég a Csaba Center is gyalogosan kb. 5 perc alatt megközelíthető.

A lakás összes lakható területe: 57 m2.
Az erkély mérete: 3 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, 2 szobás felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.