Eladó 2 szobás lakás a X. kerületben!

1511 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó lakás a X. kerületben!
Eladó a X. kerület rendkívül népszerű részén egy 1930-ban épült társasház 2. emeleti , 53 M2-es , 2 szobás jó állapotú lakása!
A szobák parkettával az egyéb helyiségek járólappal ellátottak. A fürdő ,Wc külön helyiségben. A lakásban a nyílászárók ki lettek cserélve , a ház tetőszerkezete is teljesen megújult.
Alacsony rezsiköltségekkel fenntartható, közös költsége 19000 Ft, egyedi mérőkkel rendelkezik ,fűtése egyedi cirkós, radiátoros. Az ingatlanhoz pince is tartozik, a parkolás megoldott a ház saját parkolójában.
A rendezett környezetben elhelyezkedő ingatlan éjjel- nappal rendkívül könnyen megközelíthető ,számos villamos és busz járattal,vonattal a belváros is 25 perc alatt elérhető. Rendezett lakóközösségű ,iskola ,óvoda, posta, bevásárlási lehetőségek, bankok,éttermek a közelben.
Akár saját célra akár befektetésnek is remek lehetőség könnyen bérbe adható.
Az ingatlan tehermentes rövid idő alatt birtokba vehető.INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Ha hasonlót keres ne döntsön míg ezt nem látta!
Ha felkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár:30990000 Ft
Baráth György 06304845262