Eladó 2 szobás lakás az I. kerületben!

1428 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2 szobás lakás az I. kerületben!
Budán a Mária térnél eladó egy téglaépítésű 72 lakásos társasház ,földszintjén egy 49 m2-es , 2 szobás remek hangulatú lakás! A felújítás során az összes víz és villanyvezeték cserélve lett és a burkolatok egy része is. A ház bejárata Fazekas utca felől található, az ablakok a Csalogány utcára néznek. Parkolási lehetőség közvetlenül a ház előtt megoldott. A lakáshoz a pincében egy Kb. 5 m2-es saját tároló is tartozik. Alacsony fenntartású ingatlan, a közös költség 23.160 Ft a szokásos dolgokon kívül a fűtést is tartalmazza, más fogyasztás egyedi mérők alapján történik. A gardrób és a konyha a lakásban marad. A ház lifttel ellátott,rendezett lakóközösségű.
Éjjel-nappal remekül megközelíthető ,bevásárlási lehetőségek, iskola , óvoda, posta , orvosi rendelő a közelben megtalálható! AIRBNB engedélyezett a házban!
Kiváló elhelyezkedésének következtében remek lehetőség akár saját célra, akár befektetési céllal keres lakást könnyen bérbe adható!
Ha fölkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is ,amennyiben hasonlót keres ne döntsön amíg ezt nem látta!
INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Fantasztikus helyszín ,rendkívüli lehetőség ,további információkért hívjon akár hétvégén is ! Nézzük meg tegyen ajánlatot! Amennyiben hasonlót keres ne döntsön amíg ezt nem látta!
Eladási ár: 39900000 Ft
Baráth György 06304845262