Eladó 2,5 szobás felújított lakás a Budapest körúton!

3359 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2,5 szobás felújított lakás a Budapest körúton!

Eladó Gyula legkedveltebb lakótelepi városrészen, a Budapest körúton egy felújított, 5. emeleti 2,5 szobás panel lakás. A lépcsőházban lift van, ezért kényelmes a mindennapi közlekedés. Az ingatlant 2006 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, közlekedő, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a nyílászárók is cserélve lettek új hőszigetelt nyílászárókra. A lakás elektromos vezetékei is cserélve lettek, amely során 32 amperre lett bővítve a hálózat. Az ingatlan fűtéséről házközpontú távfűtés és új lapradiátorok gondoskodnak. A lakás elosztása hibátlan, mivel az összes helysége a közlekedőről külön-külön megközelíthető. Az ingatlanba be lett szerelve 2 db. inverteres klímaberendezés is, amelyek teljes egészében képesek ellátni a lakás hűtését és fűtését is.
A lakás közös költsége kb.: 15.000 Ft., amely tartalmazza a fűtést, közös költséget, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer bolt, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda, edzőterem, lángosos és egy hatalmas játszótér is.

A lakás összes lakható területe: 53 m2.

A lakás 1/1 tulajdonban van és azonnal költözhető!

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, 2,5 szobás felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban