Eladó 3 szobás házrész saját udvarral!

646 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 3 szobás házrész saját udvarral!

Eladó Békéscsabán a központjától kb. 1 km-re lévő, esztétikai felújítást igénylő 3 szobás házrész. Az ingatlan 1950-es években épült, vegyes falazató, de jó állapotú ház. A ház elektromos hálózatának korszerűsítése megtörtént, a fürdőszoba és konyha felújítása is el lett végezve. Az ingatlanhoz tartozik egy 456 m2-es saját udvarrész és egy 14 m2-es garázs, valamint egy 22 m2-es fedett terasz is. Az udvar rendezett és körbezárt. A házrész külön mérőórákkal rendelkezik.
Az utcán a parkolás teljesen díjmentes. Az ingatlan közelében szinte minden megtalálható élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, óvoda is, de ha ez nem elég a sétáló utca is gyalogosan kb. 10 perc alatt megközelíthető. A ház fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán és lapradiátorok gondoskodnak, illetve a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Kisebb anyagi ráfordítással kiváló otthon kialakítására alkalmas ingatlan.

A házrész összes lakható területe: 103 m2.
A fedett terasz mérete: 22 m2.
Az udvar területe: 456 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ár-értékarányt képviselő, 3 szobás házrész, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban