Eladó 3 szobás lakás a XIII. kerületben!

1672 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 3 szobás lakás a XIII kerületben!
XIII. kerületben, a József Attila Színház mellett, az Árpád hídtól pár perc sétára eladó egy 57 m2-es, parkra néző, 1+2 félszobás, felújítandó, CSENDES, VILÁGOS lakás.
A ház 1980-ban épült, kitűnő állapotú, 10 emeletes, liftes társasház. A lakás a magasföldszinten van. A lépcsőház kulturált, tiszta és rendezett. A házban folyamatos a felújítás (tető, bejárati ajtók) A lakás nagyon jó elrendezésű ,sok lehetőség rejlik benne és az új tulajdonos ezt a saját elképzelései szerint kialakíthatja .
A a szobák különnyílnak a fürdő és a WC külön helyiségben található. Közös költsége 15000 Ft/hó ,a távfűtés havi átalány díjas, 12000 Ft/hó. Villany és a víz egyedi mérésű. Az ingatlan Per és Teher mentes, gyorsan birtokba vehető!
Éjjel-nappal remekül megközelíthető, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, posta a közelben. Akár saját részre akár befektetésnek remek lehetőség , könnyedén kiadható!
Ha a környéken keres ingatlant ne döntsön míg ezt nem látta!
Amennyiben fölkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is! INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Eladási ár:34900000 Ft
Baráth György 06304845262

Baráth György

Baráth György

Kapcsolattartó
Budapest 5. kerület
+36 (30) 484 5262
Baráth György

Baráth György

Kapcsolattartó
Budapest 5. kerület
+36 (30) 484 5262