Eladó 3 szobás lakás, csendes környezetben

3560 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsán, csendes, nyugodt környezetben, a Zemplén utcában eladó, ez 67 négyzetméter hasznos alapterületű panel lakás. Az ingatlan a 10 emeletes tömb 9. emeletén helyezkedik el.
Az ingatlan részleges felújításon 2015-ben átesett, ekkor megújultak a vízvezetékek, a hidegburkolatok. A társasház fűtésrendszere házközponti. Az új radiátorok egyedi mérővel ellátottak. A nyílászárók redőnnyel ellátottak. Új lett a fürdő, a mellékhelyiség és a konyha is.A konyhában kicserélésre került a villamoshálózat is. Az ingatlan helyiségei: 3 külön bejáratú szoba, egyik erkély kapcsolattal, egy tágas előszoba, fürdőszoba, külön mellékhelység és egy konyha étkezővel.
Az ingatlan Dél-Kelet tájolású. A közösköltség 29 000 Ft, mely a fűtés átalánydíját már tartalmazza. A tömb panelprogramon átesett, külső hőszigeteléssel rendelkezik. Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik. A parkolás az utcán díjmentesen megoldott.
Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.