Eladó 3 szobás tégla ház Sarkadon!

1672 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 3 szobás tégla ház Sarkadon!

Eladó családi ház Sarkad város belvárosi részén, a központ mellett. Az épület 1972-ben épült teljes egészében téglából, amely 2019 évben esett át kisebb, nagyobb felújításokon. Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van, illetve a hozzá tartozó 1434 nm-es telek is rendezett, ahol egy méretes garázst és több melléképületet is találunk. A házban egy tágas nappali, 2 szoba, 2 előszoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, WC, kamra és kazánház található. A helységek tágasak és jó elosztásúak. A ház fűtéséről egy vegyes tüzelésű kazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, de kényelmi okokból gázkonvektor is található az ingatlanban. A későbbiekben a rendszerre egy kombi gázkazán beüzemelése is megoldható. A ház egy csendes kis utcában található, ami a város központjától mindössze pár perces sétára van. A közelben található, bölcsöde, óvoda, iskola, élelmiszer bolt, játszótér, gyógyszertár, buszmegálló is.

Az ingatlan lakóterülete összesen: 92 nm.
A telek területe: 1434 nm.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a nagyon szép családi ház, amely a lehetőségek tárházát rejti magában és egy élhető, békés, dinamikusan fejlődő településen szeretne letelepedni hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Az ingatlan adás-vételével kapcsolatos ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.