Eladó 40,55m2-es modern lakás Gyömrőn!

773 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Gyömrő kertvárosi részén a Spárhoz közel eladó egy teljeskörűen felújított nappali+1 szobás 40,55 m2-es lakás 3,47m2-es terasszal és 1db saját autóbeállóval egy 4 lakásos sorházi lakóingatlanban NOVEMBERI ÁTADÁSSAL!

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (21,68m2)
Szoba (7,26m2)
Fürdőszoba (5,5m2)
Tároló/Gardrób (3,9m2)
Terasz: (3,47m2)

A vegyes falazattal készült épület teljes korszerűsítése jó iramban halad, a falak korszerű anyagokkal való szakszerű burkolása, a belső válaszfalak és kiállások, illetve a teljes tetőszerkezet valamint borítás már elkészült. Minden lakásban külön mérőórákkal, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, ami a vételár részét képezi. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal lesznek burkolva.

A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet minden helyiségben külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható BVF termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

5 perc autótávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló, illetve 15 perc sétatávolságra eljuthatunk a Gyömrői vasútállomásra is. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Keleti-Pályaudvarra beérkező vonattal.

Referencia ingatlan is megtekinthető.
Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban