Eladó 6.ker Andrássy úton 146nm-es lakás!

1141 Nyomtatás Ajánlás Facebook

- 146 m2 + 10 m2 + 8 m2 terasszal
Eladó VI. Kerületben a BAJZA UTCA környékén az ANDRÁSSY ÚTON az eredetileg 3 emeletes házban SZINTRÁÉPÍTÉSSEL a 4. emeleten ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS TERASSZAL ÉS GARDRÓBBAL.

A lakás egy folyamatban lévő tetőráépítés keretében kerül megépítésre, melynek átadása 2020. első negyedévében várható. Az ingatlan a luxusigényeket figyelembe véve kerül kialakításra és berendezésre. Az kivitelezés során az építtető cég rendkívül nagy figyelmet fordít a minőségi alapanyagokra. A lakás több hálószobával és egy tágas amerikai konyhás nappalival fog rendelkezni, illetve egy különálló mosókonyha is kialakításra kerül. Továbbá 2db, egy 10 nm-es és egy 8 nm-es saját terasszal is rendelkezni fog az ingatlan. A fő hálóhoz saját zuhanyzós fürdőszoba fog kapcsolódni, míg egy nagy méretű dupla mosdókagylós kádas fürdőszoba a hálószobákat összekötő folyosóról lesz elérhető.

Felszereltség:
- mennyezeti fűtés és hűtés / hőszivattyú, HMV fűtő-hűtő beltéri egység (Daikin Altherma típus)
-beépített elemek-gardróbszekrények, tárolók, konyhabútorok (gépek nélkül), kapcsolók (Prodax minőségű) a látványtervek alapján -burkolatok-általános hidegpadló és vizes helységek: gres lapok-szobák: laminált padló-terasz: WPC TREND LINE hajózva fektetett -bambusz-műanyagburkolat Smart Homeready-3 funkció: hűtés-fűtés távvezérlés, árnyékolók mozgatása, világítás.

Ez a patinás historikus lakóház között épült eklektikus stílusban, Jahn József tervei alapján. A 18 lakásos társasházat a legkíválóbb minőségben kerül helyreállításra. A lépcsőház és az utcai homlokzat is teljes felújításra kerül, valamint a lakások kialakításával egy üveglift is épül.

Az Andrássy út az UNESCO világörökség része, mely sugárútként köti össze a belvárost a Városligettel. Egyúttal Budapest egyik fő idegenforgalmi látványossága századfordulós épületekkel. Az Oktogontól a Bajza utcáig húzódó szakaszán elsősorban lakóépületként funkcionáló paloták, utána a Hősök teréig főleg különálló, kertes villák állnak. A tömegközlekedés kiváló, a Kis Földalatti (1-es Metró) megállója az épülettől pár méterre található, a város egyik fő közlekedési csomópontja, a Deák tér 10 perc alatt elérhető.