Eladó 6.ker Andrássy úton 92nm-es lakás liftes házban!

1350 Nyomtatás Ajánlás Facebook

VI. Kerületben a BAJZA UTCA környékén az ANDRÁSSY ÚTON az eredetileg 3 emeletes házban SZINTRÁÉPÍTÉSSEL a 4. emeleten ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS TERASSZAL ÉS GARDRÓBBAL.

6. kerület elegáns részén a Diplomatanegyedben. 2 lakás a Benczúr utca felé eső zöld kertre néz. 2020.Márciusában várható átadás.
A 6 méteres belmagasságnak köszönhetően igazi ritkaság. A belső két szint megépítése opcionális, így az irányár ennek arányában változik. A jelenlegi irányár minden lakás esetében a teljes megépítettségre értendő kulcsrakész állapotban.

Felszereltség:
- mennyezeti fűtés és hűtés / hőszivattyú, HMV fűtő-hűtő beltéri egység (Daikin Altherma típus)
-beépített elemek-gardróbszekrények, tárolók, konyhabútorok (gépek nélkül), kapcsolók (Prodax minőségű) a látványtervek alapján -burkolatok-általános hidegpadló és vizes helységek: gres lapok-szobák: laminált padló-terasz: WPC TREND LINE hajózva fektetett -bambusz-műanyagburkolat Smart Homeready-3 funkció: hűtés-fűtés távvezérlés, árnyékolók mozgatása, világítás

A ház teljes felújítása zajlik kívül - belül, LIFT ÉPÍTÉSSEL.
Az Andrássy út az UNESCO világörökség része, mely sugárútként köti össze a belvárost a Városligettel. Egyúttal Budapest egyik fő idegenforgalmi látványossága századfordulós épületekkel. Az Oktogontól a Bajza utcáig húzódó szakaszán elsősorban lakóépületként funkcionáló paloták, utána a Hősök teréig főleg különálló, kertes villák állnak. A tömegközlekedés kiváló, a Kis Földalatti (1-es Metró) megállója az épülettől pár méterre található, a város egyik fő közlekedési csomópontja, a Deák tér 10 perc alatt elérhető.

Sem a képek, sem a leírás nem helyettesíthetik a személyes megtekintést, ezért javaslom, hogy nézzük meg együtt! Ennek érdekében várom megtisztelő hívását.

Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére:
-ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás, kiemelt méretű vevői adatbázis, magas szintű szakmai háttér, hatékony eladási stratégia, profi áralku)
-értékbecslés
-bank semleges hitelügyintézés vásárlóknak (díjmentes hitelszűrés és tanácsadás)
-Adás-vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás.
-Energetikai tanúsítvány készítése.
Bármely kérdés felmerül önben az ingatlannal kapcsolatban, keressen bátran, hétvégén is engem nem tud zavarni!