Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

ELADÓ 75M2-ES IKERHÁZ PÉTERI KÖZPONTJÁBAN!

1403 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Péteri frekventált részén kínálunk eladásra egy teljeskörűen felújított nappali+ 1 + 2 fél szobás 75,15 m2-es ikerházat 156 m2-es saját kerttel és 1db autóbeállóval, illetve egy 300 m2-es közös használatú területtel 2022 NYÁRI átadással!

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (28,16m2)
Szoba (8,31m2)
Szoba (17,68m2)
Szoba (9,36m2)
Fürdőszoba (7,,91m2)

A vegyes falazatból készült épület teljes korszerűsítése jó iramban halad, a falak korszerű anyagokkal való szakszerű burkolása, a belső válaszfalak és kiállások, külső szigetelés, illetve a teljes tetőszerkezet valamint borítás már elkészült. Minden lakásban külön mérőórákkal, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, ami a vételár részét képezi. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal lesznek burkolva, melyek még választhatóak.

A kivitelezés jelen szakaszától a vevővel együtt gondolkodva, egy csapatként fejezzük be a házat! Minden felelősség a miénk, minden öröm a tulajdonosé. Mi így építünk...

A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet helyiségenként külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Egyéb fűtésrendszer is még választható.

3 perc sétatávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Nyugati Pályaudvarra beérkező vonattal.


Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban