Eladó 98m2-es ikerház Péteri központjában!

1861 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Péteri frekventált részén kínálunk eladásra egy teljeskörűen felújított nappali+2,5 szobás 98 m2-es ikerházat 300 m2-es saját kerttel és 1db autóbeállóval 2022 ÉV VÉGI ÁTADÁSSAL!

A látványterv a valós alaprajznak megfelelően készült inspirációképp.

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (42m2)
Szoba (12,96m2)
Szoba (14,68m2)
Gardrób/szoba (7,62m2)
Fürdőszoba (11,97m2)

Az épület teljes korszerűsítése jó iramban halad, a falak korszerű anyagokkal való szakszerű burkolása, a belső válaszfalak és kiállások, külső szigetelés, vakolás, nyílászárók behelyezése illetve a teljes tetőszerkezet valamint borítás már elkészült. Minden lakásban külön mérőórákkal, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, ami a vételár részét képezi. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal lesznek burkolva, melyek még választhatóak.

A kivitelezés jelen szakaszától a vevővel együtt gondolkodva, egy csapatként fejezzük be a házat! Minden felelősség a miénk, minden öröm a tulajdonosé. Mi így építünk...

ALACSONY REZSI!
A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet helyiségenként külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Egyéb fűtésrendszer is még választható.

3 perc sétatávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Nyugati Pályaudvarra beérkező vonattal.


Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban