Eladó befektetési árú üzlethelyiség a XVII. kerületben!

996 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó üzlethelyiség befektetési áron a XVII. kerületben!
Eladó a XVII. kerület legnívósabb részén a Madárdombon egy 1991-ben épült ingatlan földszinti utcaportálos üzlethelyisége!
Az épületben három üzlethelyiség található külön helyrajzi számon ,külön mérőkkel lett ellátva. Az épület jó állapotú , a 275 m2-es üzlethelyiség 2 utcai és egy hátsó bejárattal rendelkezik a hátsó bejárat felől egy közös használatú udvar található. Az utcáról belépve egy hatalmas egy légterű vendég/ügyfél/ bemutatótérbe érkezünk hátul női-férfi öltözők, zuhanyzók lettek kialakítva.
Klimatizált,ipari árammal, biztonsági ráccsal ellátott az üzlet. A fűtésről és a meleg vízről gázkazán gondoskodik mely 8 éve felújításon esett keresztül. A bejáratnál saját használatú parkoló biztosított az ügyfelek,alkalmazottak részére. A lehetőségek határtalanok a nagyméretű üzlettér remekül alakítható ,igény szerint több kisebb helyiségre bontható vizes kiállások biztosítottak.
Verhetetlen ár ,csodálatos környezet ,jó közlekedés , cégközpont, bemutató terem ,iroda , egészségügyi ,rehabilitációs központnak is tökéletes választás lehet! Akár céggel együtt is átvehető!
Hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár:68900000 Ft
Baráth György 06304845262

Baráth György

Baráth György

Kapcsolattartó
Budapest 5. kerület
+36 (30) 484 5262
Baráth György

Baráth György

Kapcsolattartó
Budapest 5. kerület
+36 (30) 484 5262