Eladó belterületi ipari ingatlan Monoron

1769 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladóvá vált egy osztatlan közös tulajdonú belterületi ingatlan 3000 m2-ből álló része. A terület Gksz-1-es besorolás alá tartozik 40%-os beépíthetőséggel. Saroktelek lévén több bejárat és kijárat is kialakítható szükség esetén. A telek kb. 1/3-án folyik a jelenlegi tevékenység, a többi részét zöld felület borítja, melyet gyümölcsfák tarkítanak. Megközelítése egyszerű a 400-as (régi 4-es) főútnak köszönhetően. Az ingatlanhoz vezető út utolsó pár száz métere jelenleg még földút.

A teljesen körbekerített telken jelenleg egy fémhulladék feldolgozó cég tevékenykedik. A terület céggel, engedélyekkel gépekkel együtt is eladó, ha igény van rá, de ebben az esetben az ár módosul. A területen megtalálható normál és ipari áram is, valamint fúrt kút ivóvíz minőséggel. A 25 m2-es főépület 2012-ben épült, tégla falazatú, fa födémmel és cserép fedéssel rendelkezik. Homlokzatát külső hőszigetelés borítja, amihez műanyag nyílászárók párosulnak. A fűtése elektromos fűtőtesttel van megoldva. A melegvizet villanybojler biztosítja.

Megtalálható benne:
- 1 előtér
- 1 wc
- 1 konyha
- 1 fürdő
- 1 szoba, ami jelenleg irodaként funkcionál

Található még egy 50 m2-es beton szerkezetű melléképület és még több fém vázas melléképület is. Az épületek riasztó rendszerrel vannak ellátva, melyhez távfelügyelet is tartozik. A területen található még a jelenlegi tevékenységhez szükséges tűzi víz tározó medence is.
Ha vállalkozásához keres területet, ez ideális lehet az ön számára.
A környéken folyamatos fejlesztések, nagy beruházások történnek, ami az ingatlan értékét a későbbiekben csak növelni fogja, így befektetésnek is kiváló döntés.

Az ingatlan per- és tehermentes.

A megtekintéssel, bővítéssel, részletekkel kapcsolatban hívjon a hét bármely napján!

Stiller János

Stiller János

Ingatlanértékesítő
Vecsés
+36 (30) 472 8298
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.