Eladó családi ház Festetics kastély közelében

5636 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék bemutatni Önnek egy 1203 m2-es telken elhelyezkedő 2 szintes, keleti és nyugati tájolású 180 m2-es családi házat KESZTHELYEN közel a városközponthoz.

Abszolút beköltözhető és ugyan nem ma volt az utolsó felújítás, de akkor is adtak rá és most is helyt tud állni minőségében. Gondolja meg, nézze át a leírást, a rajzot és ha elgondolkodtatta kicsit mélyebben, kérem keressen meg!

A LAKÓÉPÜLET elrendezése:

• A földszintre a ház déli oldaláról jutunk be nagyon szép gránit lapokkal lerakott nagyobb előszobába és onnan nyílik egy szoba (innen egy raktárrész), valamint fürdő (mosdó, tusoló), 1 toalett. Ez a szint tökéletesen alkalmas akár vállalkozás kialakítására, legyen az kozmetika, fodrászat, akár rendelő kialakítására is tökéletesen megfelel. Ezenkívűl még itt kazánház és fűtött garázs kap helyet közvetlen átjárással a házba. Az előszoba részéből vezet fel egy nagyon szép fa lépcső a felső szintre.

• Az emeleten található 1 nagyobb konyha étkezővel és kamrával, 1 nappali, 3 hálószoba, 1 fürdő (mosdó, kád, toalett). A két szoba erkélykapcsolatos. A vizesblokkokon kívűl mindenhol tölgyfa parketta burkolat található, ami gondosan ápolva volt az évek során.

Főbb jellemzők:
• A telek 1203 m2 nagyságú, jól kihasználható, nagyon sok gyümölcsfával.
• A téglából készült ház 180 m2 hasznos területű, 2 szintes. 1979-ben építették és 2010-ben volt komolyabb felújítás a házon, a régi nyílászárók műanyag nyílászárókra lettek cserélve, tisztasági festés, tető szigetelés és nem utolsó sorban a szennyvíz és ivóvíz főgerince cserélve lett.
• Az épületben egyedi gáz fűtés van radiátorokkal, termosztáttal. Melegvizet villanybojler segítségével kapják.
• A ház keleti, nyugati ill. déli tájolású.
• Igény szerint bútorozottan eladó
• Riasztó van.
• Az épület állapota nagyon jó, ahogy említettem folyamatosan végzik a karbantartásokat.
A ház mögött található egy kb. 5 m mélységű ásott, bővizű kút, ami tökéletes öntözésre. Itt kap helyet egy kis szerszámos tároló is, ami kb 6 m2.
• A csatolt alaprajz tájékoztató jellegű.

Ami kiemelendő az nemcsak a házon belül a rendkívüli jó beosztás, de különösképpen a ház elhelyezkedése. Keszthely turisztikai körzetében helyezkedik el. Nem beszélve arról, hogy a központ 5 perces sétával elérhető.
De egyszerűbben fogalmazok! Egy 300-1000 m-es körzetben minden megtalálható, ami egy gyerekes családnak szüksége van. Iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlasi lehetőség, posta, sétáló utca stb. Buszmegálló a közelben, onnan Hévízre 15 percenként megy busz és vissza, így akár az állomásig le lehet menni ami a Balatonpartra vezet.

Keszthely városa idegenforgalmi szempontból nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között ugye a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt gyógyvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes felkeresni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang stb.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is szívesen megmutatom a házat, hogy személyesen is megbizonyosodjon milyen is valójában!

Ügyvédi tanácsokban, hitelügyintézésben, energetikai tanúsítványok beszerzésében és minden adás-vétellel kapcsolatos ügyintézést lebonyolítok.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Greet deal on a great price!

I would like to bring this opportunity to your attention!
This house is 180 m2 with 2 levels. Pls kindly check out the drawing which will give you more idea how does it look like!
Upper level has 1 living room, 3 rooms and a big kitchen and a bathroom.
Downstairs on the same size they used to have an office , waiting room and an extra room to put things and a bathroom and not at last the garage too. The land is 1203 m2 with a lot of fruit trees and space to organize even more parking or other garden facilities.

The owner has lowered the price which I think it's great since this house is good enough to move in without doing any urgent work in it. It is really massive without any issues. The owner has been take in care of it constantly.

Well, please kindly check out the photos and let me know if it caught your attention. If so I would be able to send you more photos and in case it needed to show it to you as well.

I will be taking care of the process too and help you out in any cases in order to buy a property.

Thank you for taking your time.

Hope I can assist you.

Best reagards,

Andrea Kuti

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522