Eladó családi ház Győr Sziget kedvelt részén

1669 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr Sziget kedvelt, központi részén kínálok megvételre egy 425 m2-es összközműves telken levő kiváló statikai állapotú 97 m2-es családi házat, garázzsal, tárolóval, kerttel.

A jó elhelyezkedésű, folyamatosan karbantartott ház az 1960-as években épült, emelt földszintű, cseréptetős. Világos, lakható, tágas terek jellemzik és sok átalakítási lehetőséget rejt magába.

A ház elrendezése: 2 tágas és egy kisebb szoba, konyha, közlekedő, egy fürdőszoba-kád-wc, egy tusolós fürdőszoba-wc, kamra, előszoba-zárt terasz, mely kiválóan alkalmas pihenésre és udvari kilátást biztosít.
A fafödémes tetőszerkezetet 2 éve felújították, a ház 10 cm-es külső hőszigetelést, a 2 utcai szoba aljzat szigetelést kapott. Teljes vízvezeték és szennyvízcsatorna csere megtörtént és a konyhában, fürdőben a villanyvezetékek cseréje.

A házban fa nyílászárók vannak, a nagy szobák ablakai redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt, burkolatuk szalagparketta, a kisebb szoba parkettás, a többi helyiség járólap és műkő burkolatú.
A meleg vizet és a fűtést Vaillant fali kéményes kombi gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal.

A ház egy része alatt 56 m2-es pince található több helyiséggel, ahol korábban vegyes tüzelésű kazán volt, mely igény szerint újra kialakítható.
A ház mellett 20 m2-es tároló, 12 m2-es szerelőaknás garázs is található, továbbá a rendezett kertben még egy kisebb tároló, fúrt kút, virágok, bokrok és egy nagy cseresznyefa.

Az ingatlan tehermentes, akár azonnal birtokba vehető, igény szerint bútorozottan is (kivéve a hosszú barna kanapét).

Ideális lehet Önnek és családjának, ha azonnal Győrbe költözne egy jó elrendezésű városi kertes házba, ha felújítani, átalakítani szeretne, vagy akár otthon végezné vállalkozását.

Győr Sziget a belvárostól 3 km-re található, így autóval 10 perc, gyalog könnyű sétával pár perc alatt megközelíthető. Kiváló lehetőség a természet kedvelőinek, hisz közelben a Rábca folyó, Püspök erdő, valamint a Mosoni-Duna is. Sportolási lehetőség az Aqua Sportközpontban, illetve iskola, óvoda, Széchenyi Egyetem, boltok, áruházláncok is a közelben elérhetők.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését ez a lakható és lehetőségekkel teli családi ház, hívjon bizalommal akár hétvégén is nyugodtan!
Szabó Ibolya
+36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban