Eladó családi ház Páliban

11281 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Páliban eladó családi ház
Páli Csornától 21 km, az M 86 -tól 2 Km-re található falu. Páli csendes utcájában eladásra kínálok egy 55 nm-es családi házat. A ház egy szoba, nappali, konyha, fürdő WC- vel , előszoba helységből áll. A ház folytatásában egy 21 nm -es helység található, ami bővítésével egy plusz szoba kialakítható. Falazata tégla, fa födémszerkezettel épült. A ház melegét egyedi fűtés , a meleg vizet bojler biztosítja. A fürdőszoba és a konyha burkolata járólapos, a nappali laminált parkettás, a szoba műpadlós. A ház 1759 nm-es telekre épült. A házhoz 18 nm -es garázs tartozik.
Irányár: 7.250.000 Ft
Amennyiben a Páli családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 0630/601-9095. Irodánk segítséget nyújt CSOK és hitel-ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézésében.

Tóth Mária

Tóth Mária

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 601 9095
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.