Eladó Érd parkvárosában egy újépítésű ikerházfél

224 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Érd parkvárosában egy újépítésű ikerházfél.

Távol a város zajától, de mégis közel Budapesthez, eladó egy újépítésű emeletes ikerházfél, garázzsal, elszeparált udvarrésszel. Elhelyezkedését tekintve tökéletes, egy csendes utcában az autópályától nem messze, a közelben található óvoda, iskola, bank, orvos, buszmegálló.

Az épületet modern formavilág jellemzi, a tervezés és kivitelezés során törekedtek az energiatakarékosságra, minőségi anyagok használatára és letisztult stílusra. Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 12 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm-es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 12 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 35 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A fűtés és melegvíz ellátásáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, padlófűtéssel. Az ár tartalmazza a napelemes kiállásokat.

A 2-es számú ikerházfél kiváló elrendezésének köszönhetően alkalmas nagycsaládosok számára, az alsó szinten kialakításra kerül az amerikai konyhás nappali, egy háló, tágas közlekedő és egy fürdőszoba, míg az emeleten három háló, egy gardróbszoba, egy WC, és egy fürdőszoba nyílik a közlekedőből.

A kivitelezés folyamatosan, terv szerint halad. Várható átadás: 2022 év vége!

További kérdéseivel, az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!

Lentner Dominika

Lentner Dominika

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 207 7306
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban