Eladó Érd parkvárosában egy újépítésű ikerházfél

744 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Érd parkvárosában egy újépítésű ikerházfél.

Távol a város zajától, de mégis közel Budapesthez, eladó egy újépítésű emeletes ikerházfél, garázzsal, elszeparált udvarrésszel. Elhelyezkedését tekintve tökéletes, egy csendes utcában az autópályától nem messze, a közelben található óvoda, iskola, bank, orvos, buszmegálló.

Az épületet modern formavilág jellemzi, a tervezés és kivitelezés során törekedtek az energiatakarékosságra, minőségi anyagok használatára és letisztult stílusra. Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 12 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm-es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 12 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 35 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A fűtés és melegvíz ellátásáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, padlófűtéssel. Az ár tartalmazza a napelemes kiállásokat.

A 2-es számú ikerházfél kiváló elrendezésének köszönhetően alkalmas nagycsaládosok számára, az alsó szinten kialakításra kerül az amerikai konyhás nappali, egy háló, tágas közlekedő és egy fürdőszoba, míg az emeleten három háló, egy gardróbszoba, egy WC, és egy fürdőszoba nyílik a közlekedőből.

A kivitelezés folyamatosan, terv szerint halad. Várható átadás: 2022 év vége!

További kérdéseivel, az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!

Simon Áron

Simon Áron

Ingatlanértékesítő
Diósd
+36 (70) 632 6690
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban
Ingatlanozz a VING csapatában
Most díjmentes profilt adunk
További információk és jelentkezés >>