Eladó erkélyes lakás Kispesten

1397 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kispesten lakás eladó a József Attila utcában.

Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonostól eladó.
A 2 szobás lakás összesen 54 m2 alapterületű és 1 előtérből, 1 nagy nappaliból, étkezőből, 1 konyhából, külön fürdő - és WC helyiségből, 2 hálószobából és 1 erkélyből áll. Az egyik hálószobábabn elmozdíthatatlan szobaszéf is található.
Az épület 6 szintes, azaz pince, földszint, 3 emelet és padlás. A lakás az 2. emeleten van, lift nincs, mivel ez egy csupán 4 emeletes családias társasház. A lakáshoz tartozik tároló használat. A tárolók a pinceszinten lakásonként elszeparáltak és zárhatóak. A tároló mérete 3,1x1,1= 3,41 m2-es.

Az ingatlan légkondícionált /hűtés és fűtés egyaránt/. A nyílászárók felújításra kerültek. A fürdőszobában plusz fűtőberendezés is van.
A nappali és konyha ablaka az utcára néz (valamint az erkély is), azonban a környék csendes, kertvárosias. Az erkélyen árnyékoló is van.
A lakás teljes bútorzattal együtt eladó. Közös költség 12.000 Ft.

Az infrastruktúrája és elhelyezkedése kíváló. Az ingatlantól nem messze óvoda, iskola található, vlamint vegyes boltok, éttermek és egyéb szolgáltatások.
A lakás csendes helyen van és ideális egyedülállóknak, családnak is egyaránt.

Az ára 35.000.000 Ft, amely irányár.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Ingatlanértékesítő
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.