Eladó felújítandó erkélyes lakás Nádorvárosban

312 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Nádorváros városrészben kínálok megvételre egy harmadik emeleti, 54 m2 alapterületű, erkélyes, felújítandó erkélyes lakást.

A lakás elrendezése: nappali, háló, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő, erkély

A társasházban megtörtént a teljes villanyvezeték-csere, így a lakás felújításánál nagyobb áramfelhasználás is lehetséges, a rendszer bővíthető. A társasházban a strangok is lecserélésre kerültek.
A lakást 2005-ben részben felújították, a konyha és fürdőszoba járólapos és csempeborítása, valamint a konyhabútor cseréje megtörtént. A nappali és háló az eredeti, de jó állapotú, csiszolható parkettával burkolt. Az eredeti fa nyílászárók redőnnyel felszereltek.

A fűtés gázkonvektoros, míg a melegvizet egy újonnan beszerelt Bosch elektromos vízmelegítő biztosítja.

Havi rezsiköltség kb. 35-40 ezer Ft, míg a közösköltség 4800 Ft.

A lakás tehermentes, azonnal költözhető, saját tárolórész valamint közös tároló is tartozik hozzá.

Infrastruktúrája kiváló, közvetlen környezetében iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, cukrászda, konditerem, étterem, buszmegálló és egyéb szolgáltató egységek találhatók. A buszpályaudvar és vasútállomás is pár percen belül elérhető.

Ideális választás lehet egyedülállóknak, fiatal pároknak, valamint mindazoknak, akik értékálló befektetés céljából keresnek Belvároshoz közeli ingatlant!

A részletekért hívjon bizalommal! 30/426 4792

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban