Eladó felújított családi ház Egyházasgergén!

1997 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megye egyik legkedveltebb községében, Egyházasgergén vegyes építésű 55nm-es 2 szobás szépen felújított családi ház eladó egy 15 nm-es felújítandó melléképülettel 1500 nm-es művelhető, karban tartott telken 2/2-es tulajdonostól tehermentesen!

Az épületben 2 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, terasz található.

Az ingatlant 3 éve újították fel a jelenlegi tulajdonosok saját ízlésük szerint. 4 ablak kivételével új nyílászárók és bejárati ajtó került a házba, teljesen új aljzatbetont alakítottak ki, a villanyórák is vadonatújak, új kémény került kialakításra, illetve a bojler és a gázkazán is vadonatúj. Továbbá új laminált parkettákat helyeztek a szobákba, a fürdőszoba megújult, valamint a konyha is és végül, de nem utolsó sorban egy fedett terasz is kialakításra került.

A meleg víz ellátást villanybojler biztosítja, az otthon melegéről cirko fűtés gondoskodik.

A településtől nem messze található a Komravölgyi tó, amely kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál az ott élők számára. A környező táj nagyon szép, vadregényes erdőség- gombászati, túrázási lehetőség- a Karancs hegy panoráma látványa. Rendkívülien tiszta, jó levegőjű a környék.

Ajánlom gyermekes családoknak, idősebb házaspároknak, a csend és vidéki élet kedvelőinek.

Földrajzi elhelyezkedését tekintve, igazán optimális a település, hiszen 20 percen belül elérhető a legközelebbi város, Salgótarján, továbbá autóval, mindössze másfél óra alatt megérkezhetünk Budapestre.

A település, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, területén biztosított a háziorvosi, védőnői, postaszolgálati, illetve az óvodai ellátás. Az ingatlannal szemben található az óvoda, 100m-re vegyesbolt, posta, orvosi rendelő, buszmegálló.

Falusi CSOK igényelhető!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban