Eladó felújított ház Gyenesdiáson

745 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék figyelmébe ajánlani Gyenesdiáson egy dél-nyugati fekvésű 1993-ban megépített, de 2 évvel ezelőtt komplett felújításon átment családi házat rendezett, szép telekkel, mely jelenleg gazdasági épületként van bejegyezve, bár átminősíthető igény szerint.

Fontos információk:

• A telek mérete 1100 m2
• A ház két szintes, melynek szintenként az alapterülete 60 m2, természetesen a felső szintnek ez a bruttó alapterülete, tető az megközelítőleg 60 fokos, így a ház össz nettó mérete kb 100 m2. A tájékoztató jellegû alaprajz csatolva van.
• Az ingatlan 30-as téglából épült, Bramac cseréppel fedett, 6cm-es homlokzati hőszigetelést kapott. A vízvezetékek az órától teljesen ki lettek cserélve. A felső szint villanyvezetékelése friss.
• A ház melegéről az alsó szinten lévő szinten elhelyezett cserépkályha gondoskodik. Igény esetén a gázcsonk be van hozva telken belülre.
• Az ingatan tartalmaz: A földszinten található 2 szoba, 1 társalgó étkezővel, konyhával, 1 tusolós fürdő és 1 vendég toalett, valamint az emeleten szintén 2 szoba, 1 tusolós fürdő toalettel és 1 társalgó.
• Új műanyag nyílászárók vannak, a beltéri ajtók is újak.
• Az udvar rendezett parkosított. A telket határoló kerítés, kapu is teljesen új.

Kérem tekintse meg a csatolt tájékoztató jellegű alaprajzot. A méretek tájékoztató jellegűek. A telek nem szabályos téglalap.

Az ingatlan a 71-es úthoz képest a Balaton felé eső részen van, nem messze a 71-estől, de nem zavaró, sőt elég békés helyen található.
Kb 1500 m-re található iskola, óvoda, mely sokak számára kedvelt, ezen kívül minden megtalálható, ami a mindennapokat kiszolgálja, bolt, zöldséges, étterem, bár, néhány szolgáltató.
Gyenesdiás Keszthely mellett található, a háztól 5 perc alatt autóval minden elérhető, bevásárlóközpont pl. Interspar, Tesco, Aldi, Lidl, Alfa. park, valamint kórház, orvosi rendelő stb.
A part 5 perces autóútra van vagy akár biciklivel is hamar elérhető.
Gyenesdiás strandja közkedvelt, abszolút gyermekbarát is erre is van berendezkedve. Itt található jó néhány étterem, büfé, fagyizó. Turisztikai szempontból a nyári időszakban sokak által felkeresett hely.

Egy szó mint száz, szuper kis helyen lévő ingatlan eladó. Ha elnyerte tetszését és felmerülne kérdés - hisz sokan messziről jönnek ide - és nem tudják a választ, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal a megadott telefonos vagy e-mailes elérhetőségeimen.

Ha komolyan elgondolkodtatta ez az ajánlat, további képeket tudok küldeni!

Hitelügyintézésben, ügyvéd és egyéb kérdésekben is állok szíves rendelkezésére.

Köszönöm, hogy megkeresett!

Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522