Eladó felújított lakás Győrben három szobával erkéllyel

6998 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, Adyváros, eladó felújított panellakás

Győr, Adyváros központi részén eladó ez az 55 m2-es, 7.emeleti, gyönyörűen felújított lakás két és fél szobával, erkéllyel. Elhelyezkedését tekintve a 10 emeletes társasház közelében élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, buszmegállók is elérhetők anélkül, hogy autóba kellene szállni.
A lakás ablakai hő és hangszigetelt, nagy parkosított játszótérre néznek. Távfűtés szolgáltatja a meleget, hőleadók néhány éve cserélt, egyedi mérős radiátorok, melyek megfelelnek azon követelménynek, melyeket előír a szabályozás egy energetikai felújításhoz.
Elosztása: nappali, erkély, két hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, külön WC. A lakás felújítása alkalmával a víz - és villanyvezeték cseréje és a villamos hálózat bővítése is egyben megtörtént. Az előszobába beépített szekrény kapott helyet. A fürdőszoba szintén megújult két éve. A konyhai mosogatógép és tűzhely is ebben az évben cserélődött. A nappalit még garanciális, nagy teljesítményű Daikin klíma hűti egy esetleges melegebb nyári napon. Az erkély is megújult, gyönyörű panoráma tárul elénk kitekintve róla. A lakás ideális elhelyezkedésű a társasházon belül is, közvetlen szomszédja nincs is.
A lakásnak kifejezetten alacsony a rezsije, közös költsége 6300 Ft, fűtési költsége a leghidegebb hónapokban sem haladta meg 14.000 Ft-ot.
A lakás a lehető legideálisabb egy négyfős családnak, de pároknak, befektetésnek is a lehető legjobb választás.
Előnyei: alacsony rezsi, három szoba, erkély, megfelelő elhelyezkedés, nem igényel felújítást! Ki keres mást?
A család ideális esetben három hónapon belül tud költözni, de rugalmasak, akár maradnának is néhány hónapot. Leendő otthonuk építése most kezdődött.

Hívjon még ma, ide csak a bőröndjét kell hoznia.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-lakástakarék beszámítás
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.