Eladó gyönyörű családi ház Nagybátony legszebb részén!

3759 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megyében, Bátonyterenyén (Nagybátonyban) TÉGLA építésű 158nm-es 7 szobás gyönyörűen karbantartott családi ház eladó 28 nm-es garázzsal, és egy 51nm-es pinceszinttel. 630nm-es kertésszel karbantartott, elkerített telken 1/1-es tulajdonostól tehermentesen!

Helyiségek az ingatlanban:
Földszint: Előszoba, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, terasz, tároló
Emelet: 5 szoba, közlekedő, fürdőszoba, erkély

Az ingatlan Bátonyterenye elit és gyönyörű utcájában helyezkedik el kiváló szomszédokkal és felújított családi házakkal körülvéve. Az ingatlan a stílusának megfelelőnek van felújítva és berendezve, szépen karban volt tartva. Vadonatúj villanybojlert kapott 1 éve és az évek során adódó kisebb felújításokon esett át (festés, villantűzhely...stb.). Magas minőségű burkolatok, bútorok, frissen csiszolt és lakkozott tölgyfa parketta és lambériázott falak találhatóak a házban. Az otthon melegét egy vegyes tüzelésű hangulatos kandalló adja és a minden szobában lévő gázkazánnal működő radiátorok. Remek elrendezés jellemzi, akár több generációnak is alkalmas a nagy méretéből adódóan.

Ajánlom olyan családoknak, akik szeretik a nagy tereket, a csendes környéket, és egy igazán otthonos házra vágynak, ahol a kertbe kiülve csak a madarak csicsergését hallják.

Földrajzi elhelyezkedését tekintve, igazán optimális a település, hiszen 10 percen belül elérhető a legközelebbi város, Salgótarján, továbbá autóval, mindössze 1 óra alatt megérkezhetünk Budapestre.

A település, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, területén biztosított a háziorvosi, védőnői, postaszolgálati, óvodai, illetve az általános iskolai ellátás. Az ingatlantól 10-15 perc sétatávolságra található Bátonyterenye központja, ahol bolt, drogéria, gyógyszertár stb. megtalálható, illetve 2 km-t téve eljuthatunk a Maconkai-víztározóhoz is.

CSOK igényelhető!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban