Eladó Győr-Sziget, örök panorámás kulcsrakész 5 szobás lakás

571 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-sziget, liftes házban örökpanorámás, kulcsrakész erkélyes lakás eladó

Győr belvárosától és az Egyetemtől is 4-4 perc gyalogos távolságra található ez a társasház, mely 2016 év végén épült.
A hatodik emeleti (fél penthouse) lakásban még nem laktak, kulcsrakész állapotban van. A lakás egyik legnagyobb előnye a gyönyörű örökpanoráma a belvárosra. Hihetetlen távolságokba lehet ellátni, mely a hatalmas ablakoknak köszönhetően a nappaliból és a szülői hálószobából is élvezhető.

A társasház magas minőségű anyagok felhasználásával épült, szigetelt tégla falazattal, kétrétegű hő - és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal, melyek redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.
A lakás fűtése is a legkedveltebb, házközponti, egyedi szabályozással, hőleadók radiátorok. Mindezek eredményeként a fűtési költsége a leghidegebb hónapokban is fele a hasonló nagy lakásokhoz képest.
A lakásba belépve rögtön szembesülünk az otthonos hangulattal, a meleg színek, a szikrázó fényár minden helyiségre jellemző.
A piacon kevésbé jellemző, hogy akár három gyerekes családoknak is megfelelő ez a lakás, hiszen a praktikus elosztásból következően itt mindnekinek lehet saját szobája.

Az ingatlan a következő helyiségekből áll: nappali+ étkező, pulttal elválasztott konyha, szülői rész: hálószoba, fürdőszoba zuhanyzóval, WC bidével, gardrób, illetve a "gyerekrészleg": három hálószoba, fürdőszoba káddal, külön WC kézmosóval és további két gardrób helyiséggel.
A konyhabútor modern, magasfényű, beépített mosogatógéppel, sütővel, mikrohullámú sütővel és indukciós főzőlappal.
A lakás hűtéséről a nyári napokon nagy teljesítményű klíma is gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy földszinti fedett (17 m2) gépkocsi beálló és egy 4 m2-es tárloló is, melyet a tulajdonos lehetőség szerint szeretne a lakással együtt értékesíteni. Ezek együttes ára: 4 MFt.

Tekintse meg a lakást, a rabul ejtő panorámát, a kiváló elosztást, ezt az otthont, mely akár egy hónapon belül költözhető!

Keressen bizalommal: +36203526426

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.