Eladó győrszentiváni családi ház dupla telekkel

9558 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi ház és külön értékesíthető építési telek!! Legyen az Öné!

Győrszentiván közkedvelt, csendes utcájában kínálok megvételre egy 78 m2-es, nappali + 2 hálószobás, tégla családi házat, hozzá tartozó, de később külön értékesíthető építési telekkel.

A Győrtől 10 km-re fekvő település kedvező elhelyezkedésű: közel van a városhoz, az AUDI-hoz és az M1-es autópálya felhajtóhoz, ugyanakkor békés, családias életérzést nyújt az oda költözőknek!

A ház 1969-ben épült, hagyományos kisméretű téglából, a tető cserép fedésű, stukatúr födémes.
Elrendezése: előszoba, konyha, étkező, nappali, két hálószoba, fürdőszoba WC-vel és fedett terasz.
A ház egy része alatt pince található, amely alkalmas zöldségek, gyümölcsök tárolására, valamint borospincének is kiváló!

A fűtést 5 éves Saniel-Duval kombi gázkazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, mely a melegvízellátásért is felel. A ház részben felújított, műanyag kétrétegű, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal és szúnyoghálókkal felszerelt, a villany- és vízvezetékek cseréje az 1980-as években megtörtént. 2017-ben a fürdőszobát teljesen felújították, ekkor kaptak a hálószobák laminált padló burkolatot. A nappali parketta, míg a többi helyiség járólap borítású.

A ház mellett található egy 24 m2-es, fűthető, szerelőaknás műhely-garázs, ahol szerszámok és egyéb használati tárgyak tárolására is megfelelő méretű rakodótér áll rendelkezésre.
Innen nyílik egy 18 m2-es tárolóhelyiség, mely kamrának ideális!
A garázs előtt két autó parkolására alkalmas fedett udvari beálló található.

Az ingatlan területén ipari áram rendelkezésre áll!

A ház melletti fúrt kútról az öntözés kiválóan megoldható!

A melléképületek mögött található a kert, ahol csemege- és borszőlő, valamint gyümölcsfák (körte, sárgabarack, őszibarack, alma, birsalma, cseresznye, meggy, szilva, füge) színes sokasága biztosítja a nyári vitaminforrást!

A telek hátsó részén egy új út nyitása megkezdődött, ehhez az előkészületek (tervezési, földmérési munkák) megtörténtek, az új építési telek kialakítása folyamatban van!
Az új tulajdonosnak vállalnia kell a telekkialakítással felmerülő további ügyintézést, mely jelentősen növeli az ingatlan értékét!

Ideális választás lehet olyan családoknak, ahol több generáció egy helyen, de mégis külön szeretne élni vagy azoknak, akik az ingatlanban meglátják a befektetési lehetőséget is!

Az utcán a parkolás díjmentes, az ingatlan könnyen megközelíthető busszal és vonattal egyaránt.
A ház infrastruktúrája kiváló, pár perc alatt minden szükséges kiszolgáló egység (bolt, bank, gyógyszertár, játszótér, óvoda, iskola, stb.) elérhető!

További részletekért érdeklődjön a 30/426 4792-es számon!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban