Eladó ház Győrtől 8 percre Ikrényben

1386 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Ikrény, eladó családi ház

Győrtől 8 perc autóútra várja új tulajdonosát ez a közel 110 m2-es családi ház 1073 m2-es telekkel.

Az ingatlan a főúttól, zajtól távolabb, Ikrény elején helyezkedik el.
Győr elején található bevásárló központ 5 percre található, gyorsforgalmi út Sopron irányába, autópálya is néhány perc távolságra elérhető.
A családi ház 1970-es évek derekán épült tégla falazattal. Alatta egy 14 m2-es pince épült, ahol a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. A ház nem egészen egy éve esett át egy nagyobb felújításon, mely során lapradiátorok kerültek beépítésre a ház összes helyiségében, az utcafronti ablakokat többrétegű hő és hangszigetelt műanyagra cserélték, a ház többi részében is cserére kerültek az ablakok, itt már kétrétegű fa ablakok kerültek beépítésre. A bejárati ajtó és a hátsó udvarra kivezető ajtót is fa ajtók váltották fel. A ház U alakban kapott szigetelést, a ház külső színének megálmodása már az új tulajdonosra vár.
Az ingatlan statikailag kiváló állapotban van, a vízvezetékek cseréje, fürdőszoba és a konyha burkolása is megújult.
A felújítás során, az egykori első terasz beépítésre került, egy újabb szobát alakítottak ki belőle. Elosztását tekintve így egy hatalmas nappalit és két hálószobát eredményezett a beépítés, a konyha és étkező nyitott, nagyobb teret nyertek ez által. Fürdőszoba káddal és Wc-vel került kialakításra. A konyhából nyílik egy kamra, mely jelenleg pince lejáró, padlás feljáró funkciót lát el.
Az udvar rendezett, egy kisebb melléképület tárolja a kerti eszközöket és egy fedett garázs segíti az autó elhelyezését.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Jöjjön és tekintsük meg együtt ezt az ideális méretű családi házat!

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitel és CSOK ügyintézés
-lakástakarék beszámítás
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.