Eladó ikerház Nyúlon!

3614 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nyúl új kialakítású utcájában épülő ikerház eladó! A házak kizárólag egy tárolónál kapcsolódnak. A helyiségek kialakítása során a praktikumra a tervező nagy hangsúlyt fektetett. Amerikai konyhás nappali, három élhető méretű szoba, háztartási helyiség, fürdőszoba, és egy különálló mosdó szolgálja a kényelmet. A nappaliból közelíthető meg a nagyméretű, dél-nyugati fekvésű terasz. A házak vasbeton sávalappal épülnek, a főfalak vastagsága 30 cm, a födém könnyűszerkezetes. A homlokzati hőszigetelés 15 cm, a lábazat 10 cm szigetelést kap.
A tető Bramac Merito fekete betoncseréppel borított. 3 rétegű műanyag ablakok, illetve 5 ponton záródó bejárati ajtó kerülnek beépítésre. A tervek szerint a lakásokban Saunier Duval Semiatek kondenzációs gázkazán szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással. Az épületek emelt szintű fűtés kész állapotban kerülnek átadásra. A kivitelezést már megkezdték! A hirdetésben szereplő ingatlan 514 m2 saját telekrészen épül.

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Kiss-Trnka Zsuzsanna

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 843 2010
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.