Eladó kertkapcsolatos sorházi lakás Gyömrőn!

691 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok Gyömrő frekventált környékén, a Spartól 300m-re egy 2021-ben teljeskörűen felújított, 66m2-es, berendezett, gépesített, kertkapcsolatos sorházi lakást 1/1-es tulajdonostól, tehermentesen. Azonnal költözhető!

Az ingatlan 2021-ben lett felújítva, ami során a teljes tetőszerkezet, nyílászárók, vezetékelés, vakolás, festés, szigetelés, burkolás, tetőtér beépítés vadonatúj. Tartozik hozzá egy 40 m2-es, gyepszőnyeggel borított, elkerített kert.

A lakásban elektromos fűtőpanelek adják a meleget, illetve egy inverteres hűtő-fűtő klíma és a fürdőszobában, pedig padlófűtés. Minden ablak redőnyözött, szúnyohgálóval felszerelt. Továbbá mozgásérzékelős riasztórendszerrel van ellátva a lakás.

A rezsi nagyon alacsony a kiváló szigetelésnek (15 cm oldalról, a földszint és padlás közt 10 cm, a tetőn 20 cm) és az eco bojlernek köszönhetően.

Az ingatlan a modern stílusnak megfelelően van berendezve, otthonos, letisztult. Minden, ami a képeken látható 1 éves vagy vadonatúj, beleértve a konyhát, bútorokat, gépeket, kiegészítőket, amik MEGEGYEZÉS TÁRGYÁT KÉPEZIK.

Az infrastruktúra kiváló. 300m-re található Spar, óvoda, Gyömrői Úszoda, buszmegálló. 3 perc autótávolságra, pedig a Gyömrői központ a Tófürdővel, ahol Gyógyszertár, iskola, orvosi rendelő, zöldséges, szépségszalonok, edzőterem, éttermek...stb. megtalálható. Budapest belvárosa 35km-re található. Megközelíthető vonattal, melynek a menetideje 30 perc és a Keleti-Pályaudvarra érkezik be, vagy autóval az M0-on megközelíthető.

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen a további információkért!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban