Eladó kertvárosi családi otthon

555 Nyomtatás Ajánlás Facebook

2008-ban igényesen felújított tégla falazatú családi ház vált eladóvá Hódmezővásárhelyen a Kertvárosi régióban.
124 m2 hasznos alapterületű ingatlanban a felújítás és bővítés során, kicserélték a teljes villamos hálózatot, a fűtésrendszert, a burkolatokat. A külső falazatra és a tetőszerkezetre hőszigetelés került. Az új hőszigetelő műanyag nyílászárók szúnyoghálóval, a tetőtérben árnyékolóval és szúnyoghálóval kerültek beépítésre a Velux ablakok.
A ház központi fűtésrendszerét és meleg víz szükségletét kombi gázkazán látja el. Az emeleti szobákban klíma berendezés biztosítja a komfortos hőmérsékletet a nyári napokon.
A három szoba és nappali helyiségeket is magában foglaló épületbe a fedett tágas teraszon át léphetünk. A konyha, étkező, előtér helyiségek egy légtérben találhatóak. A vételár magában foglalja a konyha teljes bútorzatát.
Az 585 m2 alapterületű telken garázs és innen nyíló pince szinti tároló, kerti tároló, emelt szintű terasz és medence található.
Az épület szépen karban tartott, praktikus kialakítású, élhető terekkel és kellemes parkosított udvarral tökéletes választása lehet 3-4 fős családnak.

Néhány paraméter az ingatlanról
-Telek területe: 585 m2
-Lakóépület hasznos alapterülete: 124 m2 + fedett terasz
-Földszint : 71 m2
-Emelet: 53 m2
-Az udvaron: garázs, tároló, sütögető, medence, öntöző rendszer

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban