ELADÓ KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ A 22. KERÜLETBEN!

376 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest 22. kerületében, a Mintakert utcában kínálok eladásra egy jó állapotú 77m2-es két generációs családi házat, 546 m2-es parkosított telekkel és garázzsal.

Helyiségek az elülső lakrészben:

- előszoba, konyha
- nappali
- fürdőszoba
- hálószoba

Helyiségek a hátulsó ingatlanban:

- előszoba
- konyha, étkező
- szoba
- fürdőszoba

Az ingatlan a 70-es években épült mészkőből. Azóta a jelenlegi tulajdonosok a külső homlokzatot, teljes tetőszerkezetet, cserepezést, közmű rendszert felújították. AZ INGATLAN TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ. A családi ház összközművesített, saját órákkal rendelkezik. Kialakítható fatüzelésű fűtés is a házban, mivel már ki van alakítva a helye a kéménnyel együtt.

A két lakrész albetétesítve van, tehát befektetési célra kiváló, hiszen külön-külön is kiadható. Ennek köszönhetően mindkét lakrészbe külön-külön lehet igényelni közmű órákat, jelenleg mindegyikből csak egy darab található és almérők vannak felhelyezve a hátulsó lakrészben.

Az ingatlanhoz tartozik egy 546 m2-es elkerített kert, ami parkosítva van és a telken helyet kapott egy egy állásos garázs is.

Az infrastruktúrája kiváló pár száz méterre bevásárlási lehetőség, buszmegálló, posta, óvoda, iskola, gyógyszertár található.

Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban