Eladó két generációs családi ház Hévízgyörkön!

768 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől 40 km-re, Hévízgyörk csendes környékén eladásra kínálok egy 2 generációs, 200 m2 alapterületű, 413 m2-es telken található jó állapotú családi házat első tulajdonosoktól!

Az ingatlan 2001-ben épült a jelenlegi és egyben első tulajdonosok elképzelése szerint és 2008-ban került kibővítésre és némi felújítások is történtek az ingatlanon. A teljes tervdokumentáció és műszaki leírás rendelkezésünkre áll, így az megtekinthető.

Helyiségek az ingatlanban:

- Az elektormos kapun keresztül bejutva egy 2 állásos garázsban tudja leparkolni autóját, ahol a meleg nyári napokon és a téli fagyban védve van a gépjárműve.
- Majd továbbhaladva 2 külön bejáratú lakrész található az épületben. Egy tetőtéri nappali + 2 szobás, fürdőszoba, gardrób, tetőterasz helyiségekkel ellátott, illetve egy földszinti nappali + 2 szobás, fürdőszoba, konyha, étkező, kamra helyiségekkel ellátott lakrész. Mindkét lakrész hűtő-fűtő klímával felszerelt és ablakai a tetőtérben sötétítővel, szúnyoghálóval, a földszinten, pedig redőnnyel és szintén szúnyoghálval rendelkeznek. A kertbe kilépve térkövezett út találhat és parkosított udvar egy épített kemencével és egy kis süllyesztett medencével. A kert teljesen privát, senki nem lát rá.

AZ INGATLAN VÉTELÁRA A KÉPEN LÁTHATÓ BÚTOROKAT TARTALMAZZA!

Az ingatlan körbe van kamerázva a lakók biztonsága érdekében.

FOKOZOTT HŐSZIGETELÉSŰ homlokzati faszerkezetű nyílászárókkal felszerelt. Az ingatlan összközműves és kiváló rezsivel rendelkezik a DUPLA vastag hőszigeteltségének köszönhetően - TALAJPÁRA ELLENI ÚJKÍGYÓS nehézlemez rétegelt szigetelés sárragasztással. Gázszámla átalánya az ingatlannak ennek köszönhetően: 20.000 Ft/hó (12 hónap). A villanyszámla 10.000 Ft/hó.

Az ingatlanban kialakítható a fatüzelésű fűtés, mivel már ki van alakítva a helye a kéménnyel együtt.

Az infrastruktúrája kiváló pár száz méterre Coop, buszmegálló, 1,5 km-re Aldi, illetve pár perc autótávolságra posta, óvoda, iskola, gyógyszertár található. Gödöllő 10km-re található.

Az ingatlan szeptember közepe-végétől költözhető!

Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban