Eladó kétszobás családi ház Somogyudvarhelyen.

1415 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó kétszobás, takaros, 65 négyzetméteres családi ház Somogyudvarhelyen. Téglaépítésű, jól szigetelt, száraz falazatú, hagyományos cseréptető, és vadonatúj az ereszcsatorna és a lefolyó rendszer!
Az egyik szoba hajópadlóval a másik szoba linóleummal a többi helyiség járólappal burkolt. A helyiségek fűtéséről egyedi gázkonvektor gondoskodik, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A belső helyiségek frissen festettek, a villamos hálózat a bejöveteli pontig fel van újítva.
Az udvaron kutat és melléképületet találunk. A telek nagysága többféle gazdálkodási lehetőséget rejt magában.

For sale two-room, neat, 65 square meter family house in Odorheiu Secuiesc. Brick construction, well insulated, dry masonry, traditional tile roof, and brand new guttering and drainage system!
One room is covered with tiled flooring, the other room with linoleum and the other rooms with tiled flooring. The rooms are heated by a gas convector and hot water is provided by an electric water heater. The interior is freshly painted, the electrical network is upgraded up to the entry point.
In the courtyard there is a well and an outbuilding. The size of the plot offers a variety of farming possibilities.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Leszkó Attila

Leszkó Attila

Ingatlanértékesítő
Nagyatád
+36 (30) 290 3013
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.