Eladó kiemelkedő minőségű, tehermentes ikerház

2622 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Szabadhegy átmenő forgalomtól mentes, hangulatos, csendes utcájában kínálok megvételre egy bruttó 160 m2 / nettó 132 m2-es belső kétszintes, nappali + 3 hálószobás ikerházat 375 m2-es saját használatú telekrésszel, garázzsal és pincével.

A ház elrendezése:
Földszint: előszoba, konyha, kamra, nappali, télikert, WC, garázs, háztartási helyiség zuhanyzóval
Félemelet: szoba
Tetőtér: 2 hálószoba, fürdő sarokkáddal, WC, közlekedő

A ház 1998-ban épült, az akkori kor legkorszerűbb megoldásait alkalmazva. 2017-ben kívülről teljesen megújult, 12 cm-es grafit hőszigetelést kapott ízléses színezéssel, a télikerthez vezető lépcső új fagyálló járólap borítást kapott, új párkányokat tettek. A tetőt betoncserép fedi, a faburkolatokat újrafestették, az ereszcsatornákat cserélték.

A ház műanyag nyílászárói 2 rétegű üvegezésűek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, ezek egy része automata működtetésű. A télikert árnyékolását részben automata zsalúziák biztosítják. A tetőtéri Velux ablakok sötétítővel és szúnyoghálóval ellátottak.

A ház fűtéséről és a melegvíz ellátásról Vaillant típusú kombikazán gondoskodik. A hőleadók a melegburkolatos helyiségekben lapradiátorok, míg a hidegburkolatos helyiségekben padlófűtés. A felső szintekre vezető lépcső márvány borítású.

A 12 m2-es télikert alatt járólappal burkolt pincerész, felette pedig 12 m2-es erkély található.

A házat a praktikus megoldások jellemzik, több beépített szekrénnyel, a lépcsőfeljáró alatt külön tárolórész kialakítással.

A lakás értékeit távfelügyelettel összekötött riasztórendszer védi.

A garázs elektromos kapuval felszerelt, innen nyílik a mosógép elhelyezésére alkalmas, zuhanyzóval ellátott háztartási helyiség. Ennek további különlegessége, hogy másik bejárata közvetlen kertkapcsolatos, mely a nyári meleg napokon kifejezetten előnyös.

A kert szépen parkosított örökzöldekkel, díszcserjékkel, automata öntözőrendszerrel. A kertben található filagória kiváló lehetőséget nyújt családi lazulásokra, beszélgetésekre.

Az utcán a parkolás díjmentes.

További részletekért érdeklődjön a 30/426 4792-es számon!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk teljes körű szolgáltatást biztosít, díjmentes jogi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várjuk!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.