Eladó kis házikó Kiskanizsai városrészben

2317 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Kiskanizsai városrészében eladó egy 60+30 nm hasznos alapterületű családi ház. Az ingatlanhoz tartozó terület 530 nm.

A ház 2007 és 2008 között esett át felújításon amikor tetőt cseréltek illetve új víz- és villamoshálózat került bekötésre. Ez alatt az időszak alatt kapott a nappali, konyha és fürdőszoba új burkolatot.

Az ingatlan jó telek adottsággal és belső elosztással rendelkezik. A házban nappali, konyha és kettő külön nyíló szoba található. A fürdő és WC egy helyiségben van. A fürdőszobában zuhanykabin került kialakításra. A szobákban szőnyegpadló van lerakva. A nyílászárók redőnnyel vannak felszerelve.

Az épülethez tartozik egy 30 nm-es melléképület amiben egy szoba és egy konyha van kialakítva hőszigetelt ablakokkal. A fűtés gázkonvektorral van megoldva.

Kis ráfordítással az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően felújíthatja. Egy gyermekes családnak vagy fiatal párnak tökéletes választás egy csendes utcában kedves szomszédokkal.

Ha felkeltette az ingatlan érdeklődését, hívjon bizalommal bármikor rendelkezésére állok.

Biczó Gabriella

Biczó Gabriella

Kapcsolattartó
Nagykanizsa
+36 (70) 321 2885
Biczó Gabriella

Biczó Gabriella

Kapcsolattartó
Nagykanizsa
+36 (70) 321 2885

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.