Eladó kivételes áron kertkapcsolatos lakás!

765 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A Romantika Fővárosában, Gyömrőn, eladó nappali+1 szobás lakás egy 48 m2-es saját elkerített kertrésszel egy részben új építésú, rászben felújított lakóingatlanban, ahol 6 lakrész került kialakításra saját belső udvaron elhelyezkedő parkolóval JANUÁRI beköltözéssel.

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (19,3nm)
Szoba (9,21nm)
Fürdőszoba (5,7nm)
Kertrész: (48nm)
Terasz: (3,97nm)

A ház magas minőségi kivitelezéssel épült, a külső falak 30 cm-es téglából, 10 cm-es DRYVIT szigeteléssel. Minden lakásban külön mérőórákkal, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, illetve egy tágas konyhával, ami a vételár részét képezi. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal vannak burkolva, az összes ablak redőnyözött és szúnyoghálós.

A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet minden helyiségben külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható BVF termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

A biztonságért egy saját térfigyelő kamera felel.

5 perc autótávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló, illetve 10 perc sétatávolságra eljuthatunk a Gyömrői vasútállomásra is. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Keleti-Pályaudvarra beérkező vonattal.

Referencia ingatlan is megtekinthető.
Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban