Eladó klasszikusan szép kertvárosi családi ház

1429 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Jancsifalu Nádorváros felőli részén kínálok megvételre egy 703 m2-es telken elhelyezkedő nettó 125 m2-es tégla építésű családi házat.

Az ingatlan teljesen felújított, 2000-ben a víz és villanyvezetékek cseréje megtörtént, majd 2017-től folyamatos korszerűsítő beruházásokat végeztek. A külső falak hőszigetelést kaptak, új, hőszigetelő üvegezéssel ellátott, reluxával felszerelt fa nyílászárók kerültek beépítésre, a fürdőszobát felújították. 2020-ban teljesen új konyhabútort építettek be és egy extra fürdőszoba került kialakításra. A burkolatok minőségi járólap és csempeborítás a fürdőszobákban, laminált padló a közlekedő, nappali és konyha helyiségeiben, míg a hálószobákban hajópadló.

A ház belmagassága 2,95 cm, amely igazi polgári hangulatot nyújt, ugyanakkor a felújításoknak és esztétikus kialakításnak köszönhetően mindezt modern stílusban, ám a klasszikus jegyeket megtartva.

A ház egyszintes, bejáratához fedett, tornácos közlekedőn keresztül juthatunk. Elrendezése nagyszerű: nappali, konyha, három hálószoba, egy nagyobb fürdő káddal és WC-vel, egy kisebb fürdő épített zuhanyzóval, WC-vel, valamint a kazánház.

Minden helyiség kimondottan tágas, jól élhető, a lakberendezési lehetőségeknek csak az Ön képzelete szab határt!

A fűtést gázkazán biztosítja lapradiátoros hőleadókkal, emellett alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

A kazánházból kilépve a ház folytatásában 85 m2-es fedett színt találhatunk. Itt 6 elkülönített rész áll rendelkezésre gépjárművek, kerékpárok vagy egyéb kinti használati eszközök tárolására. Az utolsó rész jelenleg fatárolóként funkcionál. Az udvari gépkocsibeállókat távirányítással működő kapun keresztül közelíthetjük meg.

A szépen gondozott kert dísze a hatalmas diófa, mely nyáron hűs árnyékával csalogatja az itt lakókat a kerti pihenésre. A telken fúrt kút található.

A ház adottságai lehetővé teszik annak kétgenerációssá alakítását is, mely méretéből és elrendezéséből adódóan minimális ráfordítással megoldható!
Ideális választás lehet nagycsaládoknak vagy bárkinek, aki szereti a ház klasszikus stílusjegyeit, a kertvárosi környezet nyugalmát!

A környék infrastruktúrája kiváló, buszmegálló, boltok, iskola, óvoda, egyéb szolgáltató egységek egyaránt megtalálhatók.

További részletekkel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalunk díjmentes jogi tanácsadással, bankfüggetlen hitelügyintézéssel!

Dr. Benke Hedvig

Dr. Benke Hedvig

Prémium ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 426 4792
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.