Eladó lakás a VI. kerületben!

1395 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2 szobás lakás a VI. kerületben!
A VI. kerület legfelkapottabb részén, eladó egy újszerű, különleges hangulatú fiatalos lakás! A rendben tartott, 7 szintes, 50 lakásos, társasház 1. emeletén található a 51 m2-es ingatlan. A szoba és a nappali parketta az egyéb helyiségek járólap borítással ellátottak. Közös költsége 13000 ft/hó, egyéb költségek egyedi mérők alapján.
A 51 négyzetméter alapterületű lakásban egy előszoba, konyha-étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba ,wc található.
Pezsgő belvárosi élet ,éttermek, kávézók ,közintézmények, bevásárlási lehetőségek séta távolságra. Éjjel-nappal remekül megközelíthető! Kítűnő lehetőség akár saját részre akár befektetés céljára,könnyen kiadható!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Energetikai és ügyvédi szolgáltatás is elérhető cégünknél.
Amennyiben hasonlót keres ne döntsön amíg ezt nem látta!
Hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár:51900000 Ft
Baráth György 06304845262