Eladó lakás a XII. kerületben!

761 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó új építésű lakás a XII. kerületben!
Budán, a XII. kerület patinás részén, Kútvölgyben , hangulatos, kis forgalmú, zöldövezeti utcában találjuk az ingatlant. A hegyvidéki, csendes kis utcában, egy 2000 m2 -es telken helyezkedik el ez az impozáns új építésű társasház.
A kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés, ugyanakkor hegyvidéki zöldövezetekre jellemző hangulat és nyugalom várja a lakókat. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják. Az impozáns, modern vonalú épületben 4 lakás, 8 parkoló és 4 tároló épül az energiatudatos építészet jegyében. A lakások magas minőségű anyagokkal készülnek, 94-153 m2 alapterületűek, földszinti lakásaink kertkapcsolatosak. Az exkluzív épületben található egy kétszintes penthouse is, amely nappali és háló blokkra osztható.
A 4 db új prémium kategóriás,(melyből már csak 3 elérhető) exkluzív budai lakás várja igényes tulajdonosát. A minden igényt kielégítő, magas felszereltségű lakások családok, üzletemberek és értékálló befektetést keresők számára egyaránt nagyszerű lehetőséget kínálnak. Az épületben a kényelmes közlekedést privát lift segíti, a hőellátást környezetbarát levegő-víz hőszivattyú biztosítja, a lakásokban felület hűtés-fűtés készül, a nappalikban fan-coil kiegészítéssel. A hátsó, csendes kert felé megnyitott épülettömb modern dizájnjával, egyéni igényekre szabható lakás-enteriőrjével és praktikus ám stílusos élettereivel ideális választás a budai belső kerületekben lakást kereső vásárlóknak. A leendő tulajdonosok egyszerre élvezhetik a város közeli hegyvidék nyugalmát és a felső kategóriás életstílust. Ezek a minden igényt kielégítő lakások kényelmet, nyugalmat, biztonságot kínálnak.
Az emeleten elhelyezkedő, északi tájolású, kertkapcsolatos 3 szobás lakás, 95 m2 alapterülettel és 32,24 m2-es erkéllyel kerül kialakításra. A 3 szoba és kiszolgáló helyiségei, ideális lakóteret nyújt családok számára is. Remek elrendezésű otthon: tágas konyha-étkező terület tekintélyes méretű nappalival, gardrób; 2 db hálószoba saját fürdőszobával ,2 db pinceszinti gépkocsi-beálló, valamint tárolóhelyiség tartozik.
A kitűnő lokációval rendelkező ingatlan, lendületes, ám letisztult homlokzatú , a legfrissebb építészeti trendek alapján került megtervezésre. A kivitelezéskor fontos szempont hogy emberközeli , prémium minőségű lakóépület létrehozása reális ,elérhető áron. A magasan kvalifikált építőipari és beruházási ismeretekkel rendelkező kivitelező garancia a kiváló minőségre és a projekt határidőre való befejezésére. A gondos funkcionálisan és formailag összehangolt tervezés és fokozottan ellenőrzött kivitelezés garantálja a jelenkor műszaki ,esztétikai igényeinek kielégítését. A beruházói koncepciónak megfelelően a lakások „Okosotthon” vezérléssel lesznek ellátva, amelyek alkalmasak lesznek a hűtés, fűtés, árnyékolás és a biztonságtechnikai rendszerek vezérlésére és távelérésére. A burkolatok értékegyeztetéssel megválaszthatóak, az ár tartalmazza a pinceszinti tároló és a 2 db gépkocsi beálló árát ! Amennyiben nagyobb térre lenne szükség lehetőség van két lakás összenyitására is! Átadás 2020. május!
A beruházó könnyített ,a készültségi szintnek megfelelő fizetési ütemezést tett lehetővé.
Fizetési ütemezés:
- Szerződéskötéskor: 25%
- Pinceszint szerkezetkész állapotakor: 25%
- Lakás szerkezetkész állapotakor: 20%
- Lakás emelt szintű szerkezetkész állapotakor: 20%
- Birtokba adáskor: 10%
Érdeklődés esetén részletes műszaki leírást küldök.
Kiváló helyszín ,remek lehetőség, amennyiben hasonlót keres tavasz végén már az erkélyen fogyaszthatja reggeli kávéját, ne döntsön amíg ezt nem látta!
Hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár:188870000 Ft
Baráth György:06304845262

Baráth György

Baráth György

Kapcsolattartó
Budapest 5. kerület
+36 (30) 484 5262
Baráth György

Baráth György

Kapcsolattartó
Budapest 5. kerület
+36 (30) 484 5262