Eladó Nappali +1 szobás kertkapcsolatos lakás Maglódon!

2200 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Maglód kertvárosi részén kínálunk eladásra egy teljeskörűen felújított nappali+1 szobás 43,39 m2-es sorházi lakást 100 m2-es saját kerttel és 1db autóbeállóval egy 3 lakásos sorházi lakóingatlanban NOVEMBER VÉGI ÁTADÁSSAL!

A látványterv a valós alaprajznak megfelelően készült inspirációképp.

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (26,87m2)
Szoba (10,81m2)
Fürdőszoba (5,71m2)

A 30-as PTH téglából készült épület teljes korszerűsítése 80%-ban megtörtént, a falak korszerű anyagokkal való szakszerű burkolása, vakolása a belső válaszfalak és kiállások, külső szigetelés, illetve a teljes tetőszerkezet valamint borítás, fürdőszoba burkolása, telekrendezés, ingatlan külső vakolása, nyílászárók behelyezése már elkészült. Minden lakásban külön mérőórákkal, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, ami a vételár részét képezik. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal lesznek burkolva, ami méf választható 4000 Ft/m2 áron.

A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet helyiségenként külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

3 perc autótávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, iskola, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló, illetve 15 perc sétatávolságra eljuthatunk a Maglódi vasútállomásra is. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Keleti-Pályaudvarra beérkező vonattal.


Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban