Eladó nappali + 2 szobás kertkapcsolatos lakás!

446 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Péteri frekventált részén kínálunk eladásra egy teljeskörűen felújított nappali+2 szobás 57,56 m2-es sorházi lakást 150 m2-es saját kerttel és 1db autóbeállóval!

A látványterv a valós alaprajznak megfelelően készült inspirációképp.

Az épület teljes korszerűsítése jó iramban halad, a falak korszerű anyagokkal való szakszerű burkolása, a belső válaszfalak és kiállások, külső szigetelés, vakolás, nyílászárók behelyezése illetve a teljes tetőszerkezet valamint borítás már elkészült. Minden lakásban külön mérőórákkal, magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal átvehető, ami a vételár részét képezi. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal lesznek burkolva, melyek még választhatóak.

A kivitelezés jelen szakaszától a vevővel együtt gondolkodva, egy csapatként fejezzük be a házat! Minden felelősség a miénk, minden öröm a tulajdonosé. Mi így építünk...

ALACSONY REZSI!
A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet helyiségenként külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. Egyéb fűtésrendszer is még választható.

3 perc sétatávolságra található bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, óvoda, posta, gyógyszertár, az utcában buszmegálló. Budapest 35 perc alatt elérhető autóval vagy a Nyugati Pályaudvarra beérkező vonattal.


Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban