Eladó nyaraló a Mámatetőn!

10660 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha szeretne kiszabadulni a természetbe, csendre és nyugalomra vágyik, ezt érdemes megnéznie. Balatonfűzfőn külterületi részen, a Fenyves utcában eladásra kerül egy bejegyzés szerint, rét, erdős terület. A bekerített területet két oldalról nem használja senki, onnét nincs szomszéd. A főépület 1 szoba konyhából áll,melyhez egy 6M2-es terasz tartozik.
Az egész terület 6278M2 ennek 476/6552-része kerül eladásra vagyis 456M2. A telekre a villany bevezetve, a vizet fúrt kút biztosítja. A terület karbantartott, mindig fejlesztés alatt van. A faház felújítása megkezdődött, parkettázva lett, gipszkartonozva, a festés viszont még hátra van. A konyharészbe új konyhabútor lett beépítve. Az épület mellett, kinti zuhanyzó és Wc lett kialakítva. A telekhez vezető út földút. Parkolás az udvarban. A központ, és a strand 10 perc kocsival. A 6 férőhelyes lakókocsi, tartozéka a teleknek, mely további férőhelyet biztosítanak a család, vagy az érkező vendégek elszállására.

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését és személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant, úgy kérem
keressen elérhetőségemen, időpontegyeztetés céljából.

Ügyfeleink részére teljes körű ügyintézést vállalunk, energetikai tanúsítvány, adás-vételi szerződés,
díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés.
A Városi Ingatlanirodánál mindent egy helyen!

Barna József

Barna József

Cégvezető, értékesítési vezető
Siófok
+36 (70) 772 2711
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban