Eladó OKOSOTTHON Újpesten a Metrodom Panoráma Lakóparkban!

1922 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Budapest IV.kerületében A Metrodom Panoráma Lakóparkban egy 57 m2-es okosotthont, amely 2 hálószobából, egy amerikai konyhás nappaliból, egy fürdőszobából, egy wc-ből, egy közlekedőből, és egy háztartási helyiségből áll.
Mivel intelligens otthon, irányítja a lakás elektromos berendezéseit, világítását és fűtését. Ezzel a megfelelő kényelmet biztosítva, ráadásul energiát takarít meg. Rendkívül komfortos, hiszen mobiltelefonról is vezérelhető.

Tartozik a lakáshoz egy 11 m2-es terasz és egy 25 m2-es garázs is, amely 2 autó számára biztosít parkolási lehetőséget. A kocsibeállók kötelezően megvásárolandóak, áruk 8 millió forint. Kizárólag a lakással együtt eladóak, és a meghirdetett lakás irányáron felül fizetendőek.
A teljes bútorzat és gépesítés az ingatlan vételárát képezi.

Az ingatlan a 2. emeleten található. A Lakópark 2019-ben épült, 17 emeletes tornyaival emelkedik ki az átlagos újépítésű lakóparkok közül. Frekventált helyen található, mégis zöldövezetben a rengeteg növénynek és fának köszönhetően, amelyre a lakópark kiemelt figyelmet fordított.
Az ingatlanban egy közösségi tér is kialakításra került, kisebb baráti összejövetelekre tökéletes lehet.
A lakók nyugalmát 24-órás portaszolgálat biztosítja.

Minden sétatávolságra helyezkedik el. Gyógyszertár, pékség, különböző kisboltok, vendéglátó helyiségek, játszóterek a lakópark mellet találhatóak.

Parkolni az utcán ingyenesen lehetséges.

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést, ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal!

I am offering for sale in the 4th district of Budapest In the Metrodom Panorama Residential Park a 57 m2 smart home, which consists of 2 bedrooms, a living room with an American kitchen, a bathroom, a toilet, a corridor and a utility room.
Being a smart home, he controls the electrical equipment, lighting and heating of the apartment. This saves energy and provides the right comfort. It is extremely comfortable, as it can also be controlled from a mobile phone.

The apartment also has an 11 m2 terrace and a 25 m2 garage for 2 cars. The price of the car park is HUF 8 million, it is for sale only together with the apartment.
The complete furniture and mechanization is the purchase price of the property.

The property is located on the 2nd floor. The residential park, built in 2019, stands out from the average newly built residential parks with its 17-storey towers. It is located in a frequented place, yet in a green area thanks to the abundance of plants and trees to which the residential park has paid special attention.
The property also has a communal space, perfect for smaller gatherings of friends.
There is a 24-hour reception.

It is within walking distance. There is a pharmacy, bakery, various small shops, catering rooms and playgrounds next to the residential park.

Parking on the street is free.

We offer free credit administration and legal advice to my current and future clients.
We undertake to prepare an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban