Eladó panellakás Rókuson

1248 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó a Rókusi körúton, frekventált helyen egy 52 m²-es, 7. emeleti 3 szobás felújított, panorámás, napfényes panellakás. Azon felül, hogy a panelprogram keretein belül külső szigetelést, valamint hő- és hangszigetelt nyílászárókat kapott, néhány éve nem mindennapi átalakításon esett át, aminek köszönhetően rezsije szokatlanul alacsony. A korábbi lakók a lakást belülről is leszigetelték és kivették a központi fűtés alól. Ennek ellenére a lakásban télen is kellemes hőmérséklet van a fűtéscsöveken átfolyó melegvíztől, a melegvizet pedig villanybojler biztosítja. A külső helyiségek hidegburkolattal, a szobák laminált parkettával burkoltak, a falak festettek. A külső nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak, a bejárati ajtó is ki lett cserélve. Infrastruktúrája kiváló, a közelben szinte minden szolgáltatás megtalálható. A Tesco és a McDonald's csak egy ugrás!
A lakóközösség rendes, a lépcsőház tiszta, rendezett. A földszinti tárolóhelyiségek mellet az emeleten 3 lakásra is jut egy közös tároló. Tehermentes, gyorsan költözhető.
Keressen bizalommal, akár hétvégén is állok rendelkezésére!
Szentesi Edit
+36-30-822-8507

Szentesi Edit

Szentesi Edit

Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 822 8507
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.