Eladó Rákoscsabán új építésű kertkapcsolatos házikó!

1040 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Budapesten, a 17. kerület kertvárosi részén Rákoscsabán egy új építésű nappali+ 1 szobás panorámás, különálló ékszerdoboz házikó saját kerttel (95m2) és gépkocsi beállóval. KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG.

Helyiségek az ingatlanban:
Amerikai konyhás nappali (15,33nm)
Közlekedő: (3 nm)
Szoba (9 nm)
Fürdőszoba (4nm)
Terasz: (6nm)
Alapterület: 31 m2

A ház magas minőségű kivitelezéssel épült, a külső falak 30 cm-es téglából, 10 cm-es DRYVIT szigeteléssel, gipszkarton válaszfalakkal. Magas minőségű burkolatokkal, szaniterekkel és belsőajtókkal, épített zuhanyzóval átvehető, melyek a vételár részét képezik. Burkolatok 3500 Ft/m2 áron választhatóak. A szobák hófehér fallal és a modern stílusnak megfelelő laminált padlóval egyéb helyiségek járólappal lesznek burkolva.

A ház melegét elektromos padlófűtés adja, melyet minden helyiségben külön-külön a legmodernebb telefonról is szabályozható termosztáttal lehet szabályozni, illetve a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőség.

Készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk!

Az ingatlantól 1 km-re megtalálható Spar, további bevásárlási lehetőség, Gyógyszertár, Posta, orvosi rendelő stb. 5p sétatávolságra megtalálhatóak a 161,162, 262, 298-as buszmegállók és 1km-re található a Rákoscsabai vonatállomás is.


Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban