Eladó Salgótarján kertvárosi részén, költözhető családi ház

487 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Salgótarján kertvárosi részén, 10-éve felújított, akár azonnal költözhető, teljesen felszerelt, bútorozott családiház.
A környéken rengeteg kedves ott lakó, de nyaralónak, hétvégi kikapcsolódásra is alkalmas megfelelő környék! Köszönhetően az erdei környezetnek, rengeteg látnivaló, túrázási lehetőség. Mégis a város kényelme autóval 5 percre található, mint a buszmegálló is. Tehát a tömegközlekedés is gyalogosan elérhető távolságra megtalálható.
A ház 2 óriási szobából, megfelelő méretű teljesen felszerelt, bebútorozott étkezős konyhából, egy tusolós fürdőszoba-wc-ből, előszobából és egy méretes spájzból áll.
A telek mérete ideális annak is aki szeret tavasztól- őszig a kertben bogarászni, ültetgetni! De épp úgy annak is aki csak élvezni szeretné hétvégenként a kellemes madárcsicsergős klímát valamelyik gyümölcsfa árnyékában.
Mindezt egy nagyon jó állapotú mellék épület és egy szuper, igen méretes borospince is lehetővé teszi. Melyek alkalmasak egy kis átalakítás után akár lakó-, akár valamilyen bár-, vagy társalgó-, vagy szórakoztató helyiségnek.

Sajnos a megtekintéshez pár nap türelmüket kérem, hisz a tulajdonosok, igen messziről kell ide utazzanak! De minden tőlünk telhetőt megpróbálunk a legrugalmasabban megoldani!

Varga Ildikó

Varga Ildikó

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (70) 377 8566
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban