Eladó Siófokon vízparthoz közel újépítésű teraszos lakás!

5039 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó újépítésű lakás Siófokon!

Megjelenésében és felszereltségében is elit minőségű, épülő társasházban eladó egy északi fekvésű 1 emeleti Balaton vízparti otthon 2020. év végi átadással! Az amerikai konyhás nappali mellett 2 hálószoba, fürdő, valamint mellékhelyiség felel a lakók kényelméért. A teraszt , háromrétegű hőszigetelő üvegezésű nyílászárók kapcsolják össze a nappalival és saját felszíni gépkocsi beálló tartozik az ingatlanhoz.

Lakás főbb jellemzői:

-680 m2 telekméret
-47,48 m2 lakóterű, 6,3 M2-es terasszal
-tégla építésű
-klimatizált
-közös használatú jakuzzi, szauna, kültéri medence
-saját autó beálló
-választható burkolatok
-egyedi mérők
-kondenzációs gáz církó fűtésrendszer
-Prémium minőségű belső kialakítás, gépészet és burkolatok.

A cég kiemelt ingatlanfejlesztése, amely során olyan lakás együttest alkotunk, amely tökéletesen megvalósítja modern építészet és a páratlan balatoni környezet harmonikus kombinációját. A kivitelezés alatt álló egyedi stílusú épületben 10 lakás várja majd új tulajdonosát.
A lakókomplexumot körülölelő telken kialakításra kerülő , kültéri medencét, valamint számos, kizárólag a tulajdonosok által igénybe vehető kényelmi szolgáltatást magában foglaló beruházás a lehető legmagasabb elvárásokat is teljesíti nyaralóként, otthonként és befektetésként egyaránt. 


A magyar tenger legfölkapottabb városában megvalósuló fejlesztés az év 12 hónapjában valódi élményt biztosít majd a leendő lakástulajdonosok számára.
Amennyiben hasonlót keres ne döntsön amíg ezt nem látta! Idén már élvezheti a lakás adottságait!
Remek lehetőség akár saját részre akár egy értékálló befektetés céljából ! A lakások 70%-a már értékesítésre került siessen nehogy lemaradjon róla!

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban