ELADÓ Szálloda-Hotel-Panzió Szentendrén!

2192 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Vállalkozók figyelem!
Remek befektetési lehetőség!

Eladásra kínálok Szentendre közkedvelt részén, 1 percre a Dunaparttól egy 1132 m² -es telken lévő igényes hotelt, melynek az alapterülete 360m².

Tartozik még hozzá egy külön helyrajzi számmal rendelkező 383 m² -es telek, amelyen egy 2 szintes, 2 hálószobás, összesen 100 m² -es, hatalmas erkélyes családi ház talalható, ami akár ugyanúgy hotelként is funkciónálhat.

A Panzió 3 szintes, 8 hálószobás. Mindegyik szobához külön fürdőszoba lett kialakítva. Fekvésének köszönhetően a szobák szinte mindig kellemesen naposak, világosak. Tartozik még hozzá egy hatalmas vendégváró nappali recepcióval, egy étkező, illetve egy hatalmas külső terasz.

At épüélet gázkazán fűtésű, de a központi klímának köszönhetően akár a szobákat külön is felfűthetjük. Illetve a földszinten padlófűtés lett kialakítva.

Az udvari gépjármű lehetőség során akár 10-12 gépcsocsi beállása is megoldható.

Szintén a hotel részét képzi egy mini wellness részleg és egy saját tároló is.
Nyáron a vendégek pedig élvezhetik a felállított medence által nyújtott élményeket.
A 3 csillagos panzió 25 éve nyereségesen üzemel.

Kiváló közlekedési lehetőség! Buszmegálló az ingatlantól pár méterre található.

Az ingatlan tökéletes elosztásának és elhelyezkedésének köszönhetően többféle tevékenységre is alkalmas! (cégközpont, magánklinika, rendelő)

Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Szentendrei-Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, a H5-ös HÉV-vel, autóbusz- és sétahajó-járatokkal. Kedvelt kirándulóhely.

Jelenlegi és leendő ügyfeleimnek díjmentes hitelügyintézést, ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

Hívjon bizalommal!

Entrepreneurs attention!
Great investment opportunity!

I offer for sale in a popular part of Szentendre, 1 minute from the Danube bank, a demanding hotel on a plot of 1132 m², with a floor area of ​​360m².
There is also a 383 m² plot with a separate topographical number, on which there is a 2-storey, 2-bedroom, 100 m² family house with a huge balcony, which can function as a hotel in the same way.

The Pension has 3 floors, 8 bedrooms. Each room has a separate bathroom. Due to its location, the rooms are almost always pleasantly sunny and bright. It also has a huge lounge with a reception area, a dining area and a huge outdoor terrace.
The building has a gas boiler, but thanks to the central climate, we can even heat the rooms separately. Also, underfloor heating was installed on the ground floor.

During the yard car option, it is possible to park up to 10-12 cars.
The hotel also has a mini wellness area and a private storage room.
In summer, guests can enjoy the pool.

The 3-star guest house has been operating profitably for 25 years.
Excellent transport option! A bus stop is a few meters from the property.

Thanks to the perfect distribution and location of the property, it is suitable for several activities! (company headquarters, private clinic, surgery)

Szentendre is located at the gate of the Danube Bend, at the confluence of the Visegrád Mountains and the Szentendre-Danube, opposite the Szentendre Island, in a beautiful natural environment. It is easily accessible from Budapest by car, H5 HÉV, bus and cruise ship services. A popular excursion destination.

We offer free credit administration and legal advice to my current and future clients.
We undertake to prepare an energy certificate with a short deadline.

Call me with confidence!

Faragó Katalin

Faragó Katalin

Ingatlanértékesítő
Szigetszentmiklós
+36 (70) 731 8157
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.