Eladó szép állapotú, 2 generációs ház

1810 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó szép állapotú, 2 generációs ház.

Eladó Gyula kedvelt területén, a Várfürdő bejáratától 700 méterre, egy csendes utcában fekvő összkomfortos családi ház. Az ingatlan egy ikerház, utca felőli épületrésze, amely kettő szintes, tégla építésű, szintenként önálló lakhelyként van kiépítve jelenleg, így akár 2 generációnak, vagy akár szállásadóhelynek is használható. Az épület tiszta, folyamatosan karbantartott, így akár azonnal lakható, költözhető állapotban van.

Az ingatlan 1990 előtt épült, így akár az újonnan induló lakásfelújítási támogatás is igényelhető rá!

A ház vasbeton alappal épített, részben 45 cm kisméretű téglából, részben falazóblokk téglából épült, amelynek a homlokzat nemesvakolattal burkolt. Nyílászárók fa anyagú, 2 rétegű hőszigetelt üveggel vannak ellátva. Ablakok szúnyoghálóval rendelkeznek.

A ingatlan alsó szintje áll: Folyosó, 2 nagy szoba, konyha, kamrahelyiség, fürdőszoba (tusolóval), külön wc helyiség. Fűtése konvektoros, valamint hősugárzó megoldással biztosított, melegvíz ellátás a fürdőhelyiségben átfolyós gázkazán, a konyhában elektromos vízmelegítővel van megoldva. A szoba parketta borítású a többi helyiség hidegburkolattal van ellátva.
Második szint áll: szélfogó, konyha étkezővel, fürdőszoba (tusolóval), külön wc helyiség, 2 darab szoba, nappali. Fűtés és melegvízellátás egy Viesmann márkájú túrbós gázkazánnal van biztosítva, padlófűtésű hőleadással. A szobák laminált burkolattal, a többi helyiség világos színű hidegbukolattal van ellátva.
A lakrészek külön bejárattal, villanyórával, valamint gázórával rendelkeznek.
Az épület és a lakrészek külön társasházként került bejegyzésre az ingatlannyilvántartásba.

A közös udvar rendelkezik egy szépen parkosított, körülbelül 100 m2 alapterületű önálló udvarral, továbbá egy 14 m2 alapterületű, téglából épült, jelenleg tárolóhelyiséggel, amely garázzsá átalakítható.
Ha megtetszett Önnek ez az ingatlan, vagy további információra van szüksége, akkor keressen nyugodtan.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást!

Gajdács József
+36706774382

Gajdács József

Gajdács József

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 677 4382
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban